Kuidas toetab Slimmida kaalu langetamist?

 

Kaalutõusu põhjuseks on tihtipeale ülesöömine, eriti hilistel õhtutundidel, või erinevad isud, mis on tekitatud stressist, väsimusest või depressioonist. Sellest lähtudes on BioCC teadlased esmakordselt kokku pannud kaalulangetusele kaasaaitava sünergistliku toidulisandi, mille toimeained parandavad tuju ja langetavad kaalu üheskoos. SLIMMIDA soodustab seedimist, stimuleerib ainevahetust ja reguleerib õnnehormooni taset kehas.

Toidulisand SLIMMIDA olulisemaks komponendiks on looduslik kiudaine glükomannaan, mida saadakse kuivatatud ja pulberdatud Rivieri titaanjuurest. Kokkupuutel veega paisub glükomannaanipulber ligi 200 korda suuremaks, geelistub ning tekitab seeläbi täiskõhutunde. Vähendatud kalorsusega dieedi raames aitab glükomannaan kaasa kaalukaotusele, kui päevas tarbida vähemalt 3 grammi. SLIMMIDA päevane doos, mis sisaldab kokku 3 grammi glükomannaani, on 6 kapslit – 3 hommikul ja 3 õhtul. Hommikused kapslid hoiavad ära kiire näljatunde tekkimise enne lõunasööki ning õhtune doos vähendab söögiisu enne magama minemist. Samuti reguleerib glükomannaan kolesterooli ja veresuhkru taset. Kiudaineid määratletakse ka prebiootikumideks, mistõttu moodustab glükomannaanipulber Lactobacillus plantarum INDUCIA® bakterile ideaalse kasvukeskkonna. Glükomanaani sisaldavat toidulisandit tuleb tarbida rohke veega, et ei tekiks lämbumisohtu ega kurgus ebamugavustunnet. Samuti ei ole soovitatav kuni 4 tundi peale glükomannaani tarbimist võtta ravimeid, sest geel võib nende toimet vähendada. 

Seedimise parandamiseks ja seedeelnudkonna tervisliku mikrobioomi hoidmiseks sisaldab SLIMMIDA Lactobacillus plantarum INDUCIA® probiootikumi, mille avastasid ja arendasid BioCC OÜ ja Tartu Ülikooli teadlased, mis aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele ja seedimisele. Lactobacillus plantarum INDUCIA® suurendab kasulike laktobatsillide üldhulka soolestikus, aitab hoida ja taastada soolestiku normaalselt mikrobiootat, vähendab toiduinfektsioonide riski, tugevdab organismi loomulikku kaitsevõimet ning kaitseb organismi liigse oksüdatiivse stressi eest.

Keha ergutuseks on lisatud ka rohelise tee ekstrakti, mis sisaldab kofeiini, kiirendab ainevahetust, põletab rasva ja aitab seeläbi kaasa kaalukaotusele. Samuti on rohelise tee ekstaktis  palju antioksüdante, see omab põletikuvastast toimet, alandab kolesterooli ja veresuhkrutaset. Antioksüdantidest üks tugevamaid on EGCG ehk epigallokatehiingallaat, mis aktiveerib antioksüdantsed ensüümid ka soolestikus, kopsudes ja maksas. Eriti tõhusa kaalulangetuse annab rohelise tee ekstrakti tarbimine koos L-karnitiiniga. 

Sünergistlikus toidulisandis on kokku kolm aminohapet või selle sarnast ühendit, millest esimene L-karnitiin on vesilahustuv aminohape, mis on vajalik rasvhapete ja rasvade lõhustamiseks organismis. Karnitiinil on kasulikud omadused nii südamele, maksale, kesknärvisüsteemile, rasvade ainevahetusesle kui ka valkude ainevahetusele. Lisaks on karnitiin antioksüdant ja osaleb kehvveresuse likvideerimisel. Teiseks aminohappeks on L-teaniin, mis aitab kaasa närvisüsteemi normaalsele talitlusele ja on soovitatud tarbida stressirohkel ajal või ärevuse korral. L-teaniin on oluline ka selle poolest, et aitab kaasa serotoniini ja dopamiini tootmisele, mis reguleerivad meie energiataset, und ja söögiisu. Kolmandaks aminohappeks on L-trüptofaan, mis aitab kaasa lõõgastumisele, tagab vaimse ja füüsilise heaolu, mõjub hästi unele, ning aitab säilitada positiivset meeleolu. 

Kõik koostisosad moodustavad kokku harmoonilise koosluse, mis aitab kaasa kaalulangetusele, oksüdatiivse stressi vähenemisele, heale tujule ja füüsilisele heaolule.