BiovaFlex®: Looduslik vahend liigeste tervise heaks

Liigesed võimaldavad meil liikuda ja tegutseda. Kuid aja jooksul võivad liigesed kuluda ja vajada täiendavat tuge. Siin tuleb mängu BiovaFlex® - munakestahüdrolüsaat, mis on tõestatud oma kasulikkusega liigeste tervisele.

 

Mis on BiovaFlex®?

BiovaFlex® on looduslik koostisosa, mis saadakse munakoorte membraani hüdrolüüsi teel. See sisaldab rikkalikult kollageeni, elastiini, desmosiini, isodesmosiini ja glükosaminoglükaane, sealhulgas kondroitiinsulfaati ja hüaluroonhapet. Need komponendid on tuntud oma positiivse mõju poolest liigestele, aidates parandada liikuvust ja vähendada jäikust. 

Miks on BiovaFlex® liigestele kasulik?

Kliinilised uuringud on näidanud, et BiovaFlex® aitab:

  • Vähendada alaseljavalu juba 5 päeva jooksul.
  • Suurendada füüsilise aktiivsuse mugavust kuni 15%.
  • Parandada liigeste liikumisulatust üle 15%.

BiovaFlex® pakub unikaalset kombinatsiooni bioaktiivsetest komponentidest, mis töötavad sünergias, et toetada liigeste tervist. See on saadud munakoorte membraanist, mis on looduslikult esinev, taastuv ressurss, pakkudes seeläbi keskkonnasõbralikku valikut neile, kes otsivad jätkusuutlikke tervisetooteid.

  

Nordwise® Flexellent®: ainus teaduspõhine toidulisand Eestis, mis sisaldab BiovaFlexi

Toidulisand Nordwise® Flexellent® sisaldab BiovaFlex® munakestahüdrolüsaati, pakkudes seeläbi liigestele vajalikku tuge. BiovaFlex® on kvaliteetne, haruldane ja erakordse väärtusega koostisosa ning Nordwise® on suutnud selle tuua eestlastele väga hea hinnaga toidulisandis Flexellent®.

Toidulisandis Flexellent® teevad BiovaFlexiga sünergias koostööd ka Eestis avastatud, kliiniliselt uuritud ja patenteeritud piimhappebakterid L.plantarum INDUCIA® ja MCC1, lisaks vitamiin D3 ja K2MK7.

Valides Nordwise® Flexellent® toidulisandi, investeerite oma liigeste tervisesse, tagades, et saate jätkata aktiivset ja täisväärtuslikku elu.

BiovaFlex® munakestahüdrolüsaat on tõhus koostisosa, mis toetab liigeste tervist ja parandab seeläbi teie elukvaliteeti. Nordwise® Flexellent® toidulisand pakub muude BiovaFlexiga sünergias toimivate ainetega võimalust aidata teil säilitada aktiivset elustiili ja heaolu.