IMMUMAR pluss: Teaduspõhine tervisetoode, mis toetab immuunsust

Kui lehed muudavad värvi ja päevad lühenevad ning sügise saabumine toob endaga kaasa karge õhu,  mõnusad kampsunid ja soojad joogid, saabub ka sügisene viiruste hooaeg. Õnneks on olemas teaduspõhine lahendus, mis aitab sel ajal immuunsüsteemi tugevdada – toidulisand Nordwise® IMMUMAR® pluss.

 

Toidulisandi Nordwise® IMMUMAR® pluss: Taust ja looja

Enne kui tutvustame sügisperioodil olulist immuunsustoodet, tasub mainida selle loojat – tunnustatud teadusettevõtet BioCC OÜ-d. BioCC OÜ on Eesti teadus-arenduskeskus, mille üheks tegevusalaks on mikroorganismide uurimine, nende arendamine ja uute avastamine. BioCC OÜ on tuntud oma kõrgekvaliteediliste probiootikumide ja toidulisandite arenduse poolest ning on pühendunud tervisliku eluviisi ja Eesti teaduse edendamisele.

IMMUMAR® pluss

Teaduspõhisus: Miks on Nordwise® IMMUMAR® pluss eriline?

Nordwise® IMMUMAR® pluss on eriline just sellepärast, et see põhineb teaduspõhistel koostisosadel, mis on immuunsuse tugevdamiseks hädavajalikud. Toote põhikomponentideks on piimhappebakterid Lactiplantibacillus plantarum INDUCIA®, C-vitamiin ja D3-vitamiin.

 

Piimhappebakterid: Piimhappebakter Lactiplantibacillus plantarum INDUCIA®,  patendeeritud ja kliiniliste uuringutega tõestatud omadustega, on oluliseks IMMUMAR pluss koostisosaks, eriti gripirohketel sügiskuudel. Piimhappebakterid elavad meie seedetraktis ja mängivad olulist rolli meie immuunsussüsteemi tervise säilitamisel. Nad aitavad tasakaalustada soolestiku mikrobiootat ja aitavad meie organismil tõrjuda patogeene ja tugevdavad selle kaitsevõimet.

 

C-vitamiin: C-vitamiin on võimas antioksüdant, mis aitab võidelda vabade radikaalide vastu ja tugevdab immuunsüsteemi. Sügisesel viirushooajal, kui oleme haigustele vastuvõtlikumad, toimib C-vitamiin kaitsekilbina, aidates meie kehal võidelda sissetungivate patogeenidega. See aitab kaasa ka kiiremale paranemisele haigestumise korral.

 

D3-vitamiin: D3-vitamiin, tuntud ka kui päikesevitamiin, on hädavajalik meie luude tervisele ja immuunsüsteemi tugevdamisele. Kuna päikesevalgus on sügisel napim, on D3-vitamiini lisaks tarbimine toidulisandina eriti oluline.

 

Kuidas Nordwise® IMMUMAR® pluss toimib?

Sügisese viirushooaja lähenedes on oluline astuda ennetavaid samme oma heaolu kaitsmiseks. Nordwise® IMMUMAR® pluss toimib sünergiliselt, kombineerides neid kolme olulist koostisosa ühes lihtsasti tarbitavas vormis. See tervisetoode on mustikamaitselise pulbrina, mis muudab selle kasutamise mugavaks, lihtsaks ja väga maitsvaks. IMMUMAR® pluss sobib väga hästi lisamiseks smuutidesse, jogurtisse, keefirisse või ka näiteks pudrule ning sobib ideaalselt tarbimiseks ka „jooksu pealt“ tööl, autos, trennis või kus iganes parasjagu terviseturgutust soovid.

Kui võtad regulaarselt Nordwise® IMMUMAR® plussi, aitab see tasakaalustada sinu soolestiku mikrobiootat, tugevdada immuunsussüsteemi ja kaitsta sind sügisel levivate viiruste eest. See on suurepärane viis tagada, et oled valmis vastu astuma hooaja muutustele ning jääma terveks ja energiliseks.

 

Kokkuvõte

Sügis võib tuua kaasa mitmesuguseid terviseprobleeme, kuid õnneks on olemas teaduspõhiseid viise, kuidas ennast kaitsta. Nordwise® IMMUMAR® pluss on loodud biotehnoloogiaettevõtte BioCC OÜ poolt ning sisaldab olulisi koostisosi nagu piimhappebakterid Lactiplantibacillus plantarum INDUCIA®, C-vitamiin ja D3-vitamiin, mis aitavad tugevdada immuunsust ja hoida meid tervena hooaja vältel.

Kokkuvõtteks võib öelda, et sügise saabudes ja viiruste hooaja lähenedes on Nordwise® IMMUMAR® pluss usaldusväärne liitlane tervise hoidmisel. Kui otsid viisi, kuidas parandada oma immuunsust ja kaitsta end sügiseste viiruste eest, võib Nordwise® IMMUMAR® pluss olla just see, mida vajad. Lisaks sellele on see toode valmistatud kõrgekvaliteedilistest koostisosadest ning toetatud teadusuuringutega, mis tõestavad selle koostisosade tõhusust.