Nordwise® PlantaBif®: toidulisand Eesti teaduselt tervele maailmale

 Eesti panusena maailma arengusse meenub Skype, e-riik, laulupidu ja spordikuulsused. Kuid Eesti on koduks ka mitmele ainulaadsele, inimese tervisele väga kasulikule piimhappebakterile. Räägime lähemalt kolmest BioCC OÜ poolt arendatud Lactiplantibacillus plantarum bakteritüvest TENSIA®, INDUCIA® ja MCC1.

BioCC OÜ on Eesti teadus- ja arenduskeskus Tartus, mille fookuses on mikroorganismide avastamine, uurimine ja arendamine. BioCC OÜ on tuntud oma kvaliteetsete probiootikumide ja toidulisandite ning Eesti teaduse ja tervisliku eluviisi edendamise poolest.

Piimhappebakterid: eluks ja terviseks

Piimhappebakterid on mikroobid, mis meie soolestikus elades aitavad seedida, toota vitamiine ja võidelda kahjulike bakterite vastu. Probiootikumid on inimpäritolu elusad mikroobid, mille kindlates hulkades kasutamine mõjutab positiivselt inimese tervist. Probiootikumid on enamasti piimhappebakterid: laktobatsillid ja bifidobakterid, kuid kasutatakse ka teisi mikroobe. Meeles tuleb pidada, et kõik piimhappebakterid ei ole probiootikumid ja mõiste „probiootikum“ ei ole piimhappebakteri sünonüüm. Teaduspõhiselt on probiootikumide tarvitamisel leitud mitmeid tervisekasulikke toimeid: toiduallergiate leevendamine, kolesterooli langetamine, mikrobioota tasakaalustamine, mittenakkuslike soolepõletike vaevuste (kõhupuhitus ja -valu) leevendamine, immuunsüsteemi mõõdukas stimuleerimine, südame-veresoonkonna töö toetamine, antioksüdante aktiivsus ja oksüdatiivse stressi alandamine jm.

 PlantaBif® - Eestimaine toidulisand ainulaadsete piimhappebakteritega

PlantaBif® sisaldab kliiniliselt uuritud, inimkehale omaseid patenteeritud piimhappebaktereid  L.plantarum TENSIA®, L.plantarum INDUCIA® ja L.plantarum MCC1. PlantaBif® on mõeldud seedetegevuse normaliseerimiseks ja organismi vastupanuvõime tõstmiseks, ning sobib ideaalselt antibiootikumravi ajal ja järel, viiruste leviku perioodil, stressirohketel hetkedel ja reisimisel. PlantaBif® aitab taastada soolestiku mikrobioota tasakaalu vähendades toiduinfektsioonide riski.

PlantaBif® ei ole lihtsalt üks probiootiline toidulisand. Selle teevad eriliseks  Eesti teadlaste tehtud kliinilised uuringud ja katsetused, mis on näidanud  nende kolme piimhappebakteri  ohutust ja  eelkõige unikaalseid, meie organismile väga erineval moel kasulikke omadusi.

 

Kolme erilise piimhappebakteri unikaalsed omadused

Lactiplantibacillus plantarum TENSIA® parandab südame-veresoonkonna tööd, reguleerides veresoonte toonust ja aidates langetada vererõhku.

Lactiplantibacillus plantarum INDUCIA® tugevdab immuunsüsteemi, aitab inimkehal võidelda viiruste ja bakterite vastu ning stimuleerib antioksüdantide tootmist, kaitstes keha oksüdatiivse stressi eest. INDUCIA® märkimisväärseimatest omadustest on kaitsta südame-veresoonkonna tervist langetades LDL kolesterooli taset.

Lactiplantibacillus plantarum MCC1 aitab ennetada ja leevendada kõhulahtisust, kõhukinnisust ja puhitust, toetab soolestiku limaskesta tervist ja aitab vältida soolepõletikke. 

PlantaBif® - Eesti teaduselt kogu maailmale 

Toidulisand PlantaBif® on laktoosi-, gluteeni-, säilitusainete- ja kunstlike värvainete vaba. Taimetoitlase- ja veganisõbralik.

PlantaBif® ühendab endas Eesti looduse, teaduse ja kultuuri, pakkudes kvaliteetse lahenduse tervise parandamiseks. Kasuta Nordwise® PlantaBif® toidulisandi abil Eesti teaduse saavutusi oma tervise huvides! See on samm lähemale tervematele ja õnnelikumatele päevadele, olles samal ajal tunnustus Eesti teaduse võimekusele ja innovatsioonile. Ära jäta kasutamata võimalust tunda end paremini ja toetada kodumaist teadust!